DESIGN AV HJEMMESIDE

Vi sikrer en profesjonell hjemmeside for din bedrift

Vi designer hjemmesider bygget på WordPress etter dine behov og ønsker. Dette er en sikker løsning for deg, og vi sørger for at du holder nettsiden din oppdatert og har alt av nødvendige plugins. Med en egen hjemmeside vil du enklere kunne henvise dine kunder, og du kan vise til informasjon på nettsiden din. Alle våre hjemmesider er optimalisert for PC, nettbrett og mobil. Vi hjelper deg med alt fra planlegging til drifting av din nye hjemmeside. 

Vi har et møte med deg for å avdekke dine behov og ønsker. Her forteller du oss hvordan du ønsker din nettside, og vi skriver et referat som du vil få tilsendt.

Når du har godkjent referatet starter vi med å utvikle nettsiden. Etter vi har kommet med et forslag til design, vil du ha muligheten til å gå gjennom løsningen, for så å komme med eventuelle tilbakemeldinger. Vi gjør en siste redigering på nettsiden etter å ha fått høre dine ønsker om endringer. 

Vi møter deg, og overleverer den nye nettsiden din. Nå kan vi sammen publisere nyhetssaker og fremme din bedrift på internett.

Har du spørsmål?

Ring oss på 91 24 10 50

eller e-post: support@ifinitum.no

Følg oss

SO Norway AS

Sandvika, 7882 Nordli

Org. nr: 921 262 264